dinsdag 9 oktober 2012

Ahoi landrotten,

Hier even een berichtje van alle piraten en vissers van onze vissersboot...

Vandaag was een prachtige dag, vol zonneschijn en vrolijke gezichten.

 

We gingen allemaal samen vroeg uit de veren om eens een kijkje te gaan nemen in de vismijn. De kilo's vis vlogen de deur uit. Een leuke gids vertelde ons leuke weetjes over Nieuwpoort. Daarna keerden we terug naar de J-club want onze buikjes begonnen stevig te rammelen. We aten lekkere bloemkool met cordon blue en aardappelen. De maaltijd sloten we af met een gezond stukje fruit. Nadien konden we lekker ravotten in de speeltuin.

 

Voor we het wisten was het al tijd om op ons piratenschip te kruipen richting 'De Nachtegaal'. Daar kregen we een schatkaart om op zoek te gaan naar doodskoppen die ons hielpen de piratencode te kraken. De andere groep kreeg de kans om op ontdekkingstocht te gaan tussen de schelpen, vissen en garnalen.

 

Na een gevulde dag hadden we al veel om over te schrijven zodat jullie ook op de hoogte zijn van al onze avonturen. Om 18 uur stond ons eten weer klaar en konden we smullen. Om deze fijne dag af te sluiten hebben onze stagejuffen een superleuke quiz in elkaar gestoken. We mochten lopen, liedjes raden, superhelden herkennen en nog veel meer. Hierdoor waren we doodmoe en de dag werd afgesloten door het vervolg van ons spannend verhaal over Sam de visser en Karen de zeemeermin.

 

Uitgeputte groetjes van jullie piratenbengels...


3 opmerkingen:

  1. Annick (mama van Dajo Dierickx)10 oktober 2012 om 08:32

    Leuke foto's en tof verslag! Ziet er allemaal héél leuk en leerrijk uit voor onze piraten daar. We kijken uit naar vrijdag om de verhalen te horen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Elsie (mama van Marthe)10 oktober 2012 om 11:11

    Leuk om dit allemaal wat te kunnen opvolgen via de foto's en jullie verslag ! De kinderen stralen, de zon schijnt volop, de locatie lijkt top en de activiteiten boeiend ! Dit zal zeker een ervaring zijn die lang zal blijven nazinderen in de klas. Een pluim voor de organisatoren, een dikke knuffel voor onze kids.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Kom snel nog eens kijken naar onze blog.
(omdat je bericht goedgekeurd moet worden zie je het niet onmiddellijk verschijnen - plaats geen dubbele berichten aub.- plaats ook je NAAM en NAAM VAN HET KIND bij je bericht zodat niet alles anoniem blijft aub. ANONIEME reacties worden niet gepubliceerd. Dank voor je begrip !)